Last of RPG Vault roundtable #16

The last 3 parts of the roundtable discussion on RPG Vault about the status and future of storytelling in MMO’s have been online for some time now. They’re quite interesting, so go ahead and read part 3, part 4 and part 5.

Oh, and if you missed it, I’ve already written about the first 2 parts, including my contribution to the roundtable.

1 Comment

  1. Hallå där, Andreas! Detta är Raven från den gamla tiden på PCGW forumet, om du minns mig. ;) Jag visste inte riktigt hur jag skulle kontakta dig, så jag lägger en kommentar här i förhoppning att du skall se det och möjligtvis vilja ta kontakt med mig. Min email address är Scavija@gmail.com. Skulle vara kul att höra hur du har haft det sen efter det att du lämnade oss i favör till spelutveckling. ;) Ha det gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *